Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Ihmettelen kovasti

Profiilikuvan paikka

@Sipoolainen_Mies
10. helmikuuta 2021 kello 21.47.31

Huomaan että yksi ulkoilureitti on suunniteltu menevän vanhempieni pihaan ja siitä edelleen heidän omaa tilustietäänsä pitkin heidän metsäänsä. Ihmetyttää että kukaan ei nähtävästi ole tätä huomannut kaavaa tehdessä.

Profiilikuvan paikka

@DennisSöderholm
11. helmikuuta 2021 kello 15.58.59

Tästä kannattaa lähettää tarkempi palaute kunnan kirjaamoon, jossa on mainittu esim. osoite tai kiinteistötunnus, ja mahdollisesti karttaote ongelmakohdasta, niin tutkitaan mistä on kyse.