Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Virkistysalue

Profiilikuvan paikka

@Leikku
11. helmikuuta 2021 kello 16.22.56

Toivoisin, että nykyinen ja toimiva virkistysalue säilyisi. Se on ainoa rauhallinen liikunta- ja luontoalue lähellä keskustaa.
Melkein kuin keskuspuisto, mutta pienemmässä mittakaavassa. Alue on tarpeellinen lähiliikuntapaikka, jolle pääsee ilman autoa vaikka päivittäin Nikkilän keskustan Suursuon , Kartanon ja Martinkylän suunnasta. Myös koulut ja päiväkodit käyttävät ao. virkistysreittiä.
Terveyden kannalta metsä ja luonto ovat tärkeitä kaikenikäisille .