Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Kaavarunko on karmeaa luettavaa

Profiilikuvan paikka

@TW
14. helmikuuta 2021 kello 14.20.43

Suurin osa täällä onkin näköjään jo sanottu, mutta vaikea keksiä miten tuon kaavarungon olisi voinut suunnitella huonommin.

Rakennetaan taloja pururadalle, uusi pururata metsästysmaille, muutama talo kunnan yhden hehtaarin tontille, yksityisten maanomistajien maille ylimitoitettu leikkikenttä ja kerrostalolähiö kylälle jonka pitäisi houkutella tilalla sekä luonnonläheisyydellä. Unohtuikohan jotain?

Nykyiset kuntalaiset (maanomistaja tai ei) eivät ole enää kasvusuunnitelmia vastaan. Ennen taisi olla toisin. Lienee kuitenkin näidenkin kommenttien perusteella selvää että kaavarunko edustaa kaikkea muuta kuin minä nykyiset asukkaat kuntansa sekä asuinalueensa mieltävät.

Eikä kyse edes ole vain järkyttävän surkeasta ehdotuksesta vaan myös menettelytavasta. Ensin käytetään muutama vuosi näin surkean ehdotuksen suunnitteluun ja sitten aloitetaan perinteinen (arviolta vuosikymmenen kestävä) ralli maanomistajien kanssa ja ihmetellään kun ei asiat etene. Syytetään todennäköisesti tuttuun tapaan maanomistajia vetkuttelusta.

Kuntalaiset ovat muuttuneet mutta kunta ei, tämä on äärimmäisen surullista. Luulisi olevan verorahoille parempaakin käyttöä!? Olisiko vielä mahdollista tehdä suunnitelma joka palvelisi sekä nykyisiä että tulevia kuntalaisia!?

Profiilikuvan paikka

@masy
14. helmikuuta 2021 kello 15.15.04

Hyvä tiivistelmä. Puuttuisiko vielä tulevaisuuden kuusi siltaa Ollbäckenin yli kilometrin matkalla.

Nikkilä facebook - sivulla oma keskustelunsa kaavoituksesta. Mutta ne ei varmaankaan raportoidu kaavakäsittelyyn.