Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Laaksosuontien itäpuolen maanomistajat

Profiilikuvan paikka

@Mos
14. helmikuuta 2021 kello 21.34.20

Yhdyn myös maanomistajien mielipiteeseen tässä asiassa. Asumme perheeni kanssa Degerberg "vuoren " kupeessa ja järkytyimme luettuamme mitä sinne suunnitellaan. Sen sijaan,että halutaan käytännössä pilata hieno metsäalue kuntoradalla niin keskityttäisiin jo olemassa olevien kuntoratojen parantamiseen, jos nyt joku haluaa kuntoradalle mennä. Ihmiset osaavat kyllä kuntoilla ilman kuntoratojakin. Näköalatorni... hihhih, siitä 15 metrin tornista voi katsella samalla korkeudella olevia puunrunkoja. Ei kehitys ole sitä että rakennetaan kaikenlaista mitä ei todellakaan välttämättä tarvita milloin milläkin syyllä. Alueella on myös lintuja sekä muita eläimiä mm. kauriita, peuroja, kettuja, näätiä, ym. Suunnitelmissa täytyisi ottaa huomioon myös se että lähialueella asuu isomäärä ihmisiä joille Degerbergin olemassa oleva tilanne on virkistysarvona täysin tyydyttävä. Olisi sääli jos näiden hienojen luonnoneläimien sijasta joutuisi katselemaan jotain aivan muuta. Vaikuttaa vähän siltä että suunnitelma on tehty hyvin hätiköidysti sen enempiä miettimättä ja maanomistajia kuulematta.