Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Rinnakkaistodellisuus

Profiilikuvan paikka

@ABj
15. helmikuuta 2021 kello 10.09.55

Koko ehdotus kielii dogmaattisen retardismin muodosta jota ei ihan joka päivä kohtaa. Tämä todistaa jälleen miksi historia on mielenkiintoisempaa kuin kaunokirjallisuus koska kirjailija ei voi keksiä tällaisia aivokäpyjä, mikään kustantaja ei ainkaan sitä tukisi juttelematta ensin kirjailijan hoitajan kanssa.

Tässä ehdotetaan samanlaista yhteiskuntaa mitä Vantaa jo toivoo että olisivat jättäneet suunnittelupöydän alla olevaan tietosuojaroskikseen. Uusi Kivistö rakennettiin vanhaan kylämaiseen ympäristöön ja puhtaasti Pisararadan varralle. Lopputulos on pysäköintipaikkaton alue missä auto on perusedellytys mutta niitä ei saa mihinkään. Palveluita ei ole joten kaiken pitää hakea muualta, junalla, jotka ei kulje, ja jos kulkeekin niin ei ainakaan IKEA:lle, Jumboon tai mihin ihminen nyt haluaakin suunnata nokkaansa työmatkojen ulkopuolella.

Työmatkaliikenteen varaan suunniteltu ratahanke kertoo minulle vain sen että suunnittelijat/rummuttajat/päättäjät eivät ole joko tutkiskelleet kuumeuniaan ihan loppuun asti tai sitten heitä ei kiinnosta lainkaan. Junallako pitäisi viedä lapset harrastuksiin Suurmetsään ja kuljettaa sohvat Varistosta? Kävelenkö talvipakkasilla kilometrejä junaseisakille ja odotan junaa mikä ehkä tulee? Haluaisin nähdä tässä vähän rakentavaa johtavuutta esimerkeillä ja ehdotankin että kunnantalon pysäköinnit muutetaan virkistysalueiksi, koska eihän Teknisen lautakunnan jäsenet käytä autoa, eihän?

Ja sitten varsinaiseen naurukohtauksen aiheutaneen suunnitelmaan: Korjataan ongelmaa mikä ei ole luomalla korjaamattomissa olevaa ongelmaa - Puretaan/tuhotaan olemassa olevaa ja rakastettua virkistysaluetta ja luvataan tilalle suunnitelmaa mitä ei voida toteuttaa.

Mutta ei hätää, kyllähän Degervuoren 45° nousulla olevaa rinnettä voidaan tasata ilman maanomistajien lupaa ja tehdä siitä liikuntarajoitteisillekin sopivaa ulkoilualuetta. Ja kaikille Nikkilän länsipuolella asuville jotka miettivät että autollako pitäisi nyt mennä pururadalle, heillekin on vastaus: Kohta pääsee junalla!

Ilmianna |