Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

NG8

Profiilikuvan paikka

@VMP
15. helmikuuta 2021 kello 20.00.15

Uskomattoman kamalaa katsottavaa. Luontoarvot ja ulkoilumahdollisuudet unohdettu tyystiin. Slummia keskelle maalaismaisemaa, ja täytyy oikeasti toivoa, että kunta saa tästä riittävän määrän negatiivista palautetta, jotta heräätte. Lohdutellaan, että "ei tää nyt välttämättä näin toteudu", mutta samalla myönnetään, ettei ole hajuakaan, etteikö näin tehtäisi. Täydellisen vastuutonta työskentelyä!

Ilmianna |