Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Muuttoaikeet jäihin?

Profiilikuvan paikka

@HkmM
15. helmikuuta 2021 kello 22.15.29

Harkitsemme vakavasti muutavamme synnyinpaikkakunnalleni Sipooseen, vieläpä Nikkilään.
Asumme uudella miellyttävällä vehreällä pientaloalueella Espoon ja Helsingin rajalla, mutta kaipaamme väljempää asumista ja parkkipaikkoja vieraille. Ajattelimme että Nikkilä olisi ratkaisu.
Eipä nyt vaikuta siltä. Esimerkiksi mielestämme arvokas jokilaakson alue on jo pilattu huonolla suunnittelulla ja huolimattomalla viimeistelyllä.
Mitä tämä povaa nikkilän kartanon suunnitelmalle?
Hoitakaa nyt asia kerrallaan kunnolla maaliin enneuni aloitatte uutta suunitelmaa.
Mitä junayhteyden tulee, niin toki on järkevää pitää se optiona tulevaisuudessa, mutta se että kiireessä kaavoittaa alueen vain sen tähden että saisi junayhteyden jota harva tulisi käyttämään? Siis oikeasti, junayhteys joka on hitaampi ja joustamattomampi kuin bussi?
Enpä tiedä, jotenkin tulee Kivistön epäonnistuminen mieleen.
Suunnitelkaa niin, että saisimme pihan, parkkipaikkoja, väljyyttä ja vehreyttä. Lisäksi valokuidun ja omistustontin( miksi ihmeessä Sipoon kunta vuokraa omakotitalotontteja!?) Ennen sitä emme näe syytä kiikuttaa muuttokuormaa ja veroeurojamme Sipooseen.