Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Ulkoilualueista

Profiilikuvan paikka

@McP
15. helmikuuta 2021 kello 22.35.18

Suunnitellessa olisi hyvä muistaa että monille kunnassa asuville ja kuntaan muuttaville metsät ja maalaismaisemat ovat tärkeä osa Sipoon vetovoimaa. Jos Helsingistä muuttaessani olisin kaivannut rakennettua ympäristöä tai valaistuja polkuja sitä olisi löytynyt pääkaupunkiseudulta runsaasti. Itse ulkoilen, kuten useat muutkin tuntemani sipoolaiset, mieluiten rakentamattomassa ympäristössä. Ymmärrän kyllä että asukasmäärän lisääntyessä maisema muuttuu ja osa asukkaista haluaa helppokulkuisia reittejä, mutta rakennetut ulkoilualueet ja valaistut polut olisi järkevintä perustaa alueille jossa ei enää yhtenäisiä metsäalueita ole. Olisi tärkeää pohtia miksi ihmiset haluavat asuinpaikakseen Sipoon, luontoarvot ja eräänlainen maalaismaisuus ovat kunnan valtteja. Kannattaako Keravan tai Korson kanssa kisailla radanvarsiunelmasta..