Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Bevara Nickby

Profiilikuvan paikka

@Ha_Ma
15. helmikuuta 2021 kello 23.17.21

Sibbo (Nickby) måste växa har blivit som ett upprepande mantra. Men varför måste det växa? Eller varför måste Nickby växa explosionsartat på bekostnad av det enda friluftsområde som finns?Utveckling är bra och framåtanda är bra, men med dessa planer verkar det som om vi som bor och lever här körs över totalt. Vi vill bo på landsbygden, inte i en småstad. Varifrån kommer idén att Nickby skall bli en småstad???

Låt Nickby växa men i lagom takt. Att med våld bygga upp ett område för tusentals personer på kort tid säjer sig självt att det kommer att vara svårt att genomföra. Låt Nickby behålla det lättillgängliga friluftsområde som är något genuint och äkta Nickby. Använd området för allt vad det är värt i marknadsföring av Nickby istället för att förstöra det till ett oigenkännligt, opersonligt och massproducerat område.

Låt Nickby vara Nickby; låt Nickby få behålla sin charm som en liten landsby. Opersonliga småstäder finns det redan för många av

Ilmianna |