Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Kaavoittaja kiitää! Planläggaren tackar!

Profiilikuvan paikka

@DennisSöderholm
18. helmikuuta 2021 kello 15.46.50

Kiitos kaikista kommenteista ja mielipiteistänne! On ollut hyvä kuulla ajatuksistanne näin laajalla osallistujajoukolla ja toivottavasti tällainen palautekanava on osaltaan auttanut vuorovaikutuksessa koronapandemian estäessä julkisia yleisötilaisuuksia. Jos kaavoittajan vastauksia ei oteta huomioon, tähän Otakantaa-keskusteluun on tullut noin 70 kommenttia ja erilliseen karttakyselyyn tuli noin 80 vastausta. Lisäksi olemme saaneet palautetta sähköpostilla ja kirjeillä kunnan kirjaamoon, joiden rekisteröinti on vielä kesken. Nyt alkaa palautteiden läpikäyminen ja analysointi, ja millä tavalla ne huomioidaan asemakaavan suunnittelussa. Kaikista tulleista palautteista laaditaan lopuksi raportti, joka julkaistaan kaavaehdotuksen yhteydessä.
*****
Tack för era kommentarer och åsikter! Det har varit fint att höra era tankar med så här många deltagare. Vi hoppas att den här responskanalen för sin del har underlättat kommunikationen då coronapandemin satt stopp för publika möten. Ifall man bortser från planläggarens svar har denna Dinåsikt-diskussion fått ca 70 inlägg och på den skilda kartenkäten har vi fått ca 80 svar. Dessutom har vi fått åsikter med epost och brev till kommunens registratur, vilkas registrering ännu är på hälft. Nu inleder vi genomgången och analyserna av all inkommen respons och hur den påverkar detaljplanen. Av all respons görs till slut en rapport som publiceras i samband med planförslaget.