Siirry sisältöön

Osallistu suunnitteluun: urheilukentän uusi huoltorakennus ja sen tilaratkaisut

Puhekupla 10
Keskustelu | Humppilan kunta
Keskustelu on päättynyt

Tavoitteena on rakentaa lisää elinvoimaisuutta tuova huoltorakennus, jonka monipuoliset tilaratkaisut toimivat liikuntaharrastuksia ja liikkumista tukevana tukitoimintona Humppilan urheilupuiston käyttäjille.

Humppilan urheilupuiston alueelle on keskittynyt monipuolisesti liikuntaa ja kuntalaisten liikkumista tukevia toimintoja. Humppilan urheilupuisto sijaitsee keskusta-alueella, ja parhaiten alueeseen pääsee tutustumaan paikanpäällä; urheilukenttä ja Telakoneareena os. Niittykuja ja Silvalan puisto os. Kisakuja.

Uusi urheilukenttä otettiin käyttöön heinäkuussa 2019. Urheilukentän vieressä on hiekkatekonurmipäällysteinen pesäpallokenttä, Telakoneareena, jonka pinnoite on uusittu 2-3 vuotta sitten. Urheilukentän vieressä on monipuolinen Silvalan leikki- ja liikuntapuisto. Puisto on suunniteltu kaikenikäisille, ja tärkeänä kohderyhmänä ovat erityisesti ikäihmiset. Leikki- ja liikuntalaitteissa on huomioitu niiden soveltuvuus eri-ikäisille käyttäjäryhmille.

Urheilukentän vieressä sijaitsee nykyinen puurakenteinen v. 1967 valmistunut huoltorakennus, jonka kerrosala on 104 m2. Rakennukseen on sijoitettu kaksi pukutilaa, joiden yhteydessä on kummassakin erilliset wc- ja suihkutilat. Rakennuksessa on lisäksi varastotilaa sekä katos pienimuotoista kahvio- ja lipunmyyntitoimintaa varten. Suihkutilat on korjattu vuonna 2015. Rakennuksen ulkovuoraus on huoltomaalattu vuonna 2018. Rakennuksen ulko-ovet on uusittu kesällä 2019.

Toivoisimme käyttäjien edustajilta kommentteja ja mielipiteitä huoltorakennuksen tilaratkaisuista. Vapaamuotoisissa vastauksissa toivoisimme käyttäjien kertovan, mitä käyttäjäkuntaa edustaa, mitä tiloja käyttää tällä hetkellä ja mihin vuodenaikaan, ja mitä tiloja toivoisi huoltorakennuksessa olevan.

Perustiedot

Päättynyt: 10.3.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Huoltorakennus

Profiilikuvan paikka

Mm
17. helmikuuta 2021 kello 22.59.21

Rakennuksen olisi oltava pitkäikäinen ja näin ollen siis helposti huollettava. Sähkölukot esimerkiksi numerokoodilla olisi toivottavia, koska avaimien kanssa ei tarvitsisi pelata. Rakennuksessa tulisi olla viihtyisät pukukopit ja wc sekä riittävän kokoinen varasto välineille.
Kentällä järjestettäviä tapahtumia silmällä pitäen rakennuksessa tulisi olla nykyisen kaltainen katosratkaisu ja pieni keittiön tapainen tila, joka mahdollistaisi esim. kahvion pitämisen. Tärkeintä olisi kuitenkin pitää kiinni siitä, että kenttään ja rakennukseen varataan tarpeeksi kunnan resursseja, ettei tilat pääsisi yhtä huonoon kuntoon, kuin nyt on esimerkiksi juuri huoltorakennus. Viihtyisä kenttä ja sen puitteet ovat avainasemassa kuntalaisten viihtyvyyteen ja kenttä houkuttelee myös monia ulkopaikkakuntalaisia.