Siirry sisältöön

Osallistu suunnitteluun: urheilukentän uusi huoltorakennus ja sen tilaratkaisut

Puhekupla 10
Keskustelu | Humppilan kunta
Keskustelu on päättynyt

Tavoitteena on rakentaa lisää elinvoimaisuutta tuova huoltorakennus, jonka monipuoliset tilaratkaisut toimivat liikuntaharrastuksia ja liikkumista tukevana tukitoimintona Humppilan urheilupuiston käyttäjille.

Humppilan urheilupuiston alueelle on keskittynyt monipuolisesti liikuntaa ja kuntalaisten liikkumista tukevia toimintoja. Humppilan urheilupuisto sijaitsee keskusta-alueella, ja parhaiten alueeseen pääsee tutustumaan paikanpäällä; urheilukenttä ja Telakoneareena os. Niittykuja ja Silvalan puisto os. Kisakuja.

Uusi urheilukenttä otettiin käyttöön heinäkuussa 2019. Urheilukentän vieressä on hiekkatekonurmipäällysteinen pesäpallokenttä, Telakoneareena, jonka pinnoite on uusittu 2-3 vuotta sitten. Urheilukentän vieressä on monipuolinen Silvalan leikki- ja liikuntapuisto. Puisto on suunniteltu kaikenikäisille, ja tärkeänä kohderyhmänä ovat erityisesti ikäihmiset. Leikki- ja liikuntalaitteissa on huomioitu niiden soveltuvuus eri-ikäisille käyttäjäryhmille.

Urheilukentän vieressä sijaitsee nykyinen puurakenteinen v. 1967 valmistunut huoltorakennus, jonka kerrosala on 104 m2. Rakennukseen on sijoitettu kaksi pukutilaa, joiden yhteydessä on kummassakin erilliset wc- ja suihkutilat. Rakennuksessa on lisäksi varastotilaa sekä katos pienimuotoista kahvio- ja lipunmyyntitoimintaa varten. Suihkutilat on korjattu vuonna 2015. Rakennuksen ulkovuoraus on huoltomaalattu vuonna 2018. Rakennuksen ulko-ovet on uusittu kesällä 2019.

Toivoisimme käyttäjien edustajilta kommentteja ja mielipiteitä huoltorakennuksen tilaratkaisuista. Vapaamuotoisissa vastauksissa toivoisimme käyttäjien kertovan, mitä käyttäjäkuntaa edustaa, mitä tiloja käyttää tällä hetkellä ja mihin vuodenaikaan, ja mitä tiloja toivoisi huoltorakennuksessa olevan.

Perustiedot

Päättynyt: 10.3.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Huoltorakennus

Profiilikuvan paikka

KatjaOo
26. helmikuuta 2021 kello 8.34.20

- Voimanostosali rakennuksen yhteydessä todella hyvä ajatus. Tällainen on esim. Jokioisilla ollut aikoinaan ainakin.
- Päiväkodin- ja koulun urheiluvälineille(ja ne välineet voisivat todellakin olla yhteisiä, ei korvamerkittyjä varastotilaa, ettei aina tarvitse kantaa mukana kaikkea (kuten nyt päiväkodilta tehdään)
-Riittävä määrä suihkuja ja wc-tiloja.
Enpäs keksi muuta näin yhtäkkiä
Paitsi luistelukenttä urheilukentän yhteyteen olisi todella hyvä ja tärkeä lisä varhaiskasvatuksen ja lapsiperheiden tarpeisiin. Koulun jäät ovat liian vaarallisia huikeiden jääkiekkopelien vuoksi. Mutta tämä nyt ei varsinaisesti tähän liity muuta kuin sen osalta, että lämmin pukukoppitila tarvitaan (esim. Tampereen Sorsapuistossa oli raksakontti tuotu tällaiseen tarkoitukseen.