Siirry sisältöön

Oravametsän leikkipaikka

Puhekupla 21
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Perustiedot

Päättynyt: 22.3.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kiipeilyteline

Profiilikuvan paikka

Mia
9. maaliskuuta 2021 kello 7.28.33

Hei, leikkipuisto on harvoja alueella säilytettäviä puistoja, joten olisi hienoa jos myös isommat lapset olisi huomioitu jollain kiipeilytelineellä. Nykyisin sokkelo ja kuntoiluteline ovat olleet meidän eskarilaisen suosiossa.

Olemme myös pitäneet puiston aitaamattomuudesta ja se on mahdollistanut esimerkiksi piiloleikit puiston ympäristössä.

Profiilikuvan paikka

Timo Pesonen
9. maaliskuuta 2021 kello 13.50.16

Moi,

on erinomaista, että leikkipaikkaa kehitetään luonnonmukaisena. Alueella kasvaa upeita mäntyjä.

Sinne sopii hyvin kiipeilyteline. Voisiko paikalle lisätä vielä muita liikuntalaitteita. Sellaisia luontoon sopivia tasapainoilulankkuja ja ketteryyttäkehittäviä välineitä? Näissä voisivat vanhemmatkin harjoitella, kun pienemmät lapset leikkivät hiekkalaatikolla.

Kuntoliluvälineitähän on lähellä olevassa urheilupuistossa, mutta tässä voisi olla myös jotakin kevyttä luontoon sopivaa.

Profiilikuvan paikka

Heidi Maaria
9. maaliskuuta 2021 kello 18.46.23

Aivan erinomaisia ideoita Timolla!

Olen samaa mieltä: nykyisellään puisto palvelee parhaiten pieniä lapsia ja isommille on liian vähän tarjontaa. Kiipeilyteline olisi paljon parempi kuin keinut, sillä se jaksaa kiinnostaa pidempään ja siinä on vähän enemmän haastetta isomille kuin keinuissa. Nykyiset neljä keinua ovat ihan riittäviä tässä pienessä puistossa. Vanhempien aktivointi on myös loistoidea, sillä pienten lasten kanssa ei tosiaan voi oikein lähteä Urheilupuistoon kuntoilemaan, mutta ulkoilun lomassa voisi itsekin jotain treenailla.

Labyrintti on monille pienille superhauska erikoisuus, sen soisi säilyvän. Isommatkin jaksavat leikkiä vielä siinä hippaa, joten ei ole vain ihan pikkuisten käytössä.

26. maaliskuuta 2021 kello 8.27.22. Vastaus poistettu.