Siirry sisältöön

Oravametsän leikkipaikka

Puhekupla 21
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Perustiedot

Päättynyt: 22.3.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Jokaiselle jotakin puistomaisuus säilyttäen

Profiilikuvan paikka

Maaria Klemola
9. maaliskuuta 2021 kello 22.39.54

Toiveita ja huomioita
- mikäli junaleikkiteline joudutaan korvaamaan uudella, toivon että se soveltuu nykyiseen tapaan pienille lapsille. Matalat rappuset ovat antaneet iloa ja pystyvyyden tunteen, kun kävelytaidotonkin on päässyt itse sinne kiipeämään
- nykyisten leuanvetotankojen kohdalla voisi olla kivoja juttuja isommille, esim. kapea tolppamainen karuselli, maahan upotettu trampoliini?
- Voisiko puisto olla edelleen aitaamaton, kun se ei ole välittömästi ajoradan vieressä? Näin se olisi nykytapaan saumaton osa ympäröivää puistoa
- alueella on ainakin nyt paljon kaneja, onhan tämä huomioitu istutuksissa
- ylipäänsä toivon metsä-/puistomaisuuden säilymistä. Tässä puistossa on poikkeuksellisen hyvin varjoa myös kesän paahteessa

26. maaliskuuta 2021 kello 8.31.57. Vastaus poistettu.