Siirry sisältöön

Oravametsän leikkipaikka

Puhekupla 21
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Perustiedot

Päättynyt: 22.3.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Aitaamaton ja luonnonmukainen leikkipuisto - mitkä ovat muutosehdotusten perustelut?

Profiilikuvan paikka

Paula Schönach
16. maaliskuuta 2021 kello 17.10.53

Tämä leikkipuisto on täydellisesti perusparannettu aika tasan 10 vuotta sitten, joten ensimmäisenä herää tietysti kysymys, että miksi tätä on syytä lähteä tässä vaiheessa perusparantamaan? Onko rakenteet jotenkin heikkokuntoisia? Kymmenen vuotta tuntuu lyhyeltä ajalta yhden perusparannuksen elinkaareksi. Ylipäätään olisi hyvä, jos näiden hankkeiden _perustelut_ esitettäisiin aina suunnitelmien yhteydessä. Miksi leikkipuisto haluttaisiin aidata? Miksi osa leikkivälineistä haluttaisiin korvata muunlaisilla? Nyt on vaikea kommentoida, kun muutosehdotusten perustelut eivät ole tiedossa. Jotain ajatteluahan tässä on taustalla. Miksi sitä ei avata julkiseksi?

Varsinaiset kommentit:
- Leikkipuisto toimii loistavasti aitaamattomana. Sulkuporttien ansiosta lähistöllä ei ole liikennettä. Aita ei sovi ympäristöön, lasten karsinointi kaltereiden taakse on tympeää ja rajoittaa leikkejä. Junapuisto on omaleimainen ja (myös) siksi suosittu.
- Puusto on tärkeää säilyttää, leikkipaikka on mukavan varjoisa.
- Välineistön suhteen on hyvä valita sellainen kombo, joka mahdollistaa monenikäisten lasten leikit. Juna on hurjan monipuolinen monenikäisille, keinuja käyttävät vielä teinitkin. Roikkumis- /leuanvetotanko tekee hyvä aikuisillekin.