Siirry sisältöön

Oravametsän leikkipaikka

Puhekupla 21
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Perustiedot

Päättynyt: 22.3.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

luonnonmukaisuutta, avaruutta, valoa, alueen pensasryteiköt pois

Profiilikuvan paikka

Erkki Autio
21. maaliskuuta 2021 kello 19.10.45

Kiva paikka erityisesti pienimmille. Eikö vähemmällä tuunauksella selvittäisi? Aitaus olisi tosi huono juttu ja luonnonmukaisuus kärsisi pahasti. Lisää aurinkoa eli reipasta puuston/koivujen karsintaa. Männyt hienoja. Pimeään vuodenaikaan ankea paikka lapsille ja aikuisille eli parantakaa valaistusta. Labyrintti pitää säilyttää. Pienikin tasainen pelialue olisi tärkeä edes 10 cm reunoilla. Lähipensasryteiköt mataliksi. Niissä liikaa citi-kanin tai rotan koloja. Kävelytien pian lisääntyvä jäte/kierrätysauto liikenne lopetettava - iso vaara pienille leikkipuistoon kulkijoille.