Siirry sisältöön

Osa Otakantaa.fi-palvelun toiminnallisuuksista, kuten haku, on otettu pois käytöstä. Tällä pyritään ehkäisemään palvelun mahdollista hidastumista hallituksen koronarajoitusten purkamissuunnitelman kommentointikierroksesta johtuen. Mikäli kommentointi ruuhkautuu, osallistujia pyydetään yrittämään myöhemmin uudelleen. Pääset kommentoimaan täältä: /fi/hankkeet/595/osallistuminen/1065/kysely/.

Vanha-Mankbyn puistosuunnitteluhanke

Puhekupla 18
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 28.3.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä


Katso muut kommentit

Metsän säilyttäminen tärkeämpää kuin puisto

Profiilikuvan paikka

Iines
12. maaliskuuta 2021 kello 9.03.11

Olen käynyt itsekin tätä paikkaa tutkimassa, mutta näkisin kyllä tässä kohtaa alueella olevan pienen metsän säilyttämisen tärkeämpänä kuin jonkun tämän kuvan kaltaisen puistoalueen teon. Toki aluetta voisi vähän siistiä ja merkitä rauniot paremmin kiinnostuneita ajatellen mutta rehellisesti sanoen mitään nähtävää ei juuri ole, kuin kivikasoja. Toki mielenkiintoista historiaa, mutta luonnon moninaisuus on tärkeämpää.

Profiilikuvan paikka

@RochaK
25. maaliskuuta 2021 kello 11.03.42

Kiitoksia kommentista. Ymmärrän että metsän ja kasvillisuuden säilyttäminen koetaan tärkeäksi. Suurin osa alueesta on tarkoitus säilyttää metsäisenä ja vain noin hehtaarin alueella (78 hehtaarista) on ajateltu poistaa puustoa, jotta saadaan ”vanha maisema” paremmin esiin. Tarkoituksena on saada alueesta kiinnostava ja rauniot paljastamaan tarinansa (esim. merkitsemällä eri kohtia, informaatiotauluilla tai muulla tavoin, arkeologisilla kaivauksilla, joita saa seurata…). Kyseessä on sen suhteen Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen alue.

Kristina Rocha/Espoon kaupunki