Vanha-Mankbyn puistosuunnitteluhanke

Puhekupla 18
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 28.3.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Hieno löytö ja paikka

Profiilikuvan paikka

Jorma M
12. maaliskuuta 2021 kello 15.53.28

Tutustuin paikkaan - muistaakseni 2009 - kun alueella suoritettiin kaivauksia ja sinne tehtiin opastettuja kierroksia. Oli hienoa nähdä ja kuulla alueen historiasta ja löydöistä, mm räävelin taalerista, joka osoittaa sen että täällä asuneet ihmiset olivat mahdollisesti käyneet kauppaa nyk Viron alueella.
Mielestäni puisto tulisi kohtaa ymmärtää niin että se ei ole "istutettua viheraluetta", vaan enemmänkin luonnontilaista ja metsää sekä puita tulisi säilyttää mahdollisimman paljon. Espoon historiaa tämä puisto kyllä syventäisi espoolaisten ja yleensäkin suomalaisten keskuudessa.
Paljon infotauluja ja tietoa oletetusta asujaimistosta ja asukkaista ja heidän tekemisistään tällä entisaikaan veden ympäröimällä mäellä.

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

mankkaalainen
20. maaliskuuta 2021 kello 13.21.51

Olen paljolti samaa mieltä kuin Jorma M. Hieno asia espoolaisille, niin historian kannalta kuin liikkumisympäristönä, joka olisi mahdollisimman luonnonvarainen.

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

@KristinaRocha_Espoo
25. maaliskuuta 2021 kello 11.04.39

Kiitoksia kommentista! Pysäköintialueen vierusta on esitetty rakennetumpana pensasistutuksineen, mutta varsinaisen arkeologisen puiston olisi tarkoitus ilmentää aikakauttaan (keskiaikaa), joten kasvillisuus olisi luonnonpuustoa, niittyä, luonnonnurmea ja mahdollisesti viljakasveja.

Kristina Rocha/Espoon kaupunki

Ilmianna |