Siirry sisältöön

Keilaniemenpromenadi

Puhekupla 8
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 30.3.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Yhdistetty pyörä&jalankulku

Profiilikuvan paikka

Pyörätie
19. maaliskuuta 2021 kello 12.52.28

Hei, ylätason yhdistetty jalankulku ja pyöräilyreitti pitäisi jotenkin olla erotettu erikseen pyöräilijöille ja jalankulkijoille. Vaikka edes maalatulla viivalla. Yhdistetyt reitit ovat todella haastavia vilkkaasti liikennöidyillä paikoilla. Oletettavasti rantaraitti tulee olemaan suosittu sekä pyöräilijöiden että kävelijöiden keskuudessa, sekä pienten että isojen. Vaaratilanteiden välttämiseksi pyydän kehittämään suunnitelmaa niin, että pyöräily ja kävely on turvallisesti erotettu toisistaan. Kiitos!