Siirry sisältöön

Keijuniityntien leikkipaikka

Puhekupla 24
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 7.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Isot leikkialueet eivät korvaa pieniä

Profiilikuvan paikka

Keijuniityntien asukas
25. toukokuuta 2021 kello 16.51.07

Keijuniityn leikkialue sopii perheen pienimmille, koska sen suuret puut varjostavat paahteelta ja siellä ei ole isompien lasten vauhtia, toisin kuin asukaspuistossa. Ehdottomasti löydyttävä monimuotoisia leikkipaikkoja, kun lähialueelle edelleen rakennetaan kiivaasti. Lapsille sopivan ympäristön vuoksi muutimme aikoinaan Töölöstä tähän. Kävelyetäisyys on tärkeintä pikkulapsiperheiden arjessa ja siitä on pidettävä kiinni, samoin rauhallisten ja kohtuullisen hiljaisten paikkojen riittävyydestä yleisillä alueilla. Leikkipaikan poistaminen tuntuu ennakoivan isompaa muutosta tontilla. Se kiinnostaa vielä enemmän, kuin muutaman leikkivälineen poisto kunnossapitokustannusten vuoksi.

Profiilikuvan paikka

Keijuniityntien asukas
6. kesäkuuta 2021 kello 14.41.08

Olen samaa mieltä, että viheralue rauhoittaa ja tasapainottaa nurkkaa. Ympärillä on joka puolella talomuuri ja väliin tarvitaan pieni keidas kulmassa. Leikkipaikkoja tässä ympärillä on vähän joka puolella. Aikaisempi leikkipaikka tontilla oli kuin hiekkaerämaa. Ei vaikuttanut kovin kutsuvalta.