Siirry sisältöön

Keijuniityntien leikkipaikka

Puhekupla 24
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 7.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Ei leikkipuiston poistolle

Profiilikuvan paikka

Maaria Klemola
26. toukokuuta 2021 kello 21.14.30

Vastustan. Suunnitelma puiston poistamisesta on todella lyhytnäköistä, ei-perhelähtöistä ja vastoin kaikkia liikkuvan elämäntavan edistämisen periaatteita, joihin Espookin on sitoutunut. Lähileikkipaikan on oltava nimenomaan lähellä, jotta sinne voi piipahtaa vaikka vain 15 minuutiksi kauppareissun lomassa tai perunoiden kiehuessa. Nämä pienen mittakaavan puistot ovat erityisen tärkeitä nuorille perheille, joissa on taaperoikäisiä lapsia. Taaperot eivät tarvitse jättikeinuja tai kalliita Angry bird -teematelineitä, vaan liikkumiseen kannustavan, turvallisen lähipuiston.

Tietäjän alueelle on valmistunut valtavasti kerrostaloja, joista varmasti löytyy puiston käyttäjiä sekä nyt että tulevaisuudessa, samoin viereisistä rivitaloista. Puistoa käyttää myös viereinen päiväkoti, jonka toiminnan edellytys puisto on. Tämän pienen ja luonnonkauniin puiston ylläpito ei maksa juuri mitään, eikä muutaman leikkivälineen uusinta 5-10v välein sekään kuin muutaman tuhatta euroa.

Espoon tulee puistosuunnitelmia laatiessaan todella miettiä, onko suunnitelma Espoo-tarinan mukainen. Perhelähtöistä tai liikkuvaan elämäntapaan kannustavaa suunnittelu ei ainakaan tällaisenaan ole.