Siirry sisältöön

Keijuniityntien leikkipaikka

Puhekupla 24
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 7.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Pienille lähipuistoille on kysyntää

Profiilikuvan paikka

Tietäjäntien asukas
26. toukokuuta 2021 kello 21.30.55

Tapiolan asukaspuisto ei vastaa samoihin tarpeisiin kuin Keijuniitynpuisto. Tarvitsemme monimuotoisuutta palvelutarjonnasta sillä lapsiakin on erilaisia. Kaikki pienet lapset eivät viihdy tai tule toimeen isoissa, keskitetyissä puistoissa. Keijuniitynpuisto tarjoaa myös tarpeellista varjoisuutta paahteisina kesäpäivinä ja iltoina toisin kuin Asukaspuisto, missä ei ole pienille mitään suojaa auringolta. Lähipuistot ovat tärkeitä ulkoilupaikkoja ja lapsiperheen arjen kiireissä puiston sijainnilla on suuri merkitys tuon ulkoilun toteutumisessa. Vaikka aikuiselle etäisyyseroa voi vaikuttaa olevan vain joitain minuutteja Asukaspuistoon verrattuna, pienen askeleen omaavalle lapselle tuo matka on paljon pidempi. Tietäjäntielle ja Metsänpojankujalle on juuri rakennettu lisää isoja kerrostaloja ja lapsiperheitä on varmasti tulossa lisää alueelle. Kysyntää Keijuniityntien puistolle on aivan varmasti jatkossakin. En ymmärrä miksi kaikki haluttaisiin ajaa yhteen Asukaspuistoon jossa pienten lasten leikkivälineistölle syntyy jo nykyisin jonoa. Miksi ajetaan keskittämistä vielä näin pandemian aikaan?