Siirry sisältöön

Keijuniityntien leikkipaikka

Puhekupla 24
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 7.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Ei leikkipuiston poistamiselle

Profiilikuvan paikka

Linda Ylönen
27. toukokuuta 2021 kello 11.16.56

Pienet leikkipuistot tulee ehdottomasti säilyttää asukkaiden ja lasten kohtaamis- ja virkistäytymispaikkana. Asuinalueilla perheelliset oppivat usein tuntemaan toisiaan juuri näissä omien kulmien leikkipuistoissa, ja lasten on mahdollista muodostaa ystävyyssuhteita oman pihapiirin/lähialueen lasten kanssa. Taapero- ja vauvaikäisten kanssa puistokäynnit ovat tiheämmän uni- ja ruokailurytmin vuoksi lyhyempiä, mutta juuri siksi on erityisen tärkeää päästä lyhyiksikin ajoiksi ulos. Leikkipuistojen puuttuminen voi passivoida jäämään sisään entisestään. Leikkipaikkojen poistaminen ja kauemmaksi siirtäminen lisää samalla myös perheellisten autojen hankintaa, ja me jotka emme autoa tule ympäristö- ja muista syistä edelleenkään hankkimaan, joudumme kävelemään/kulkemaan entistä pidemmälle. Eikös nykyään yritetä saada ihmisiä vähentämään yksityisautoilua. Se onnistuu paremmin säilyttämällä leikkipuistot ja palvelut asukkaiden lähiympäristössä. Puistojen poistaminen voi olla etenkin yksinäisille vanhemmille ainoa paikka sosiaalisille kontakteille, ja tärkeä ulkoilun muoto.