Siirry sisältöön

Keijuniityntien leikkipaikka

Puhekupla 24
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 7.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Keijuniityn puisto säilytettävä

Profiilikuvan paikka

Paluumuuttaja
28. toukokuuta 2021 kello 13.37.20

Keijuniityn puisto on ehdottomasti säilytettävä, sillä viereisten talojen lapset käyttävät sitä todella mielellään! Tietäjäntiellä on paljon kerrostaloja, joiden asukkaat tarvitsevat lähileikkipuistoja. Puisto on ollut suosittu ja sopii hyvin ympäristöön. Tapiolaan tarvitaan jopa lisää puistoja! Trendi on valitettavasti ollut toinen, mikä ei vastaa Tapiolan arvoa perhelähtöisyydestä ja vehreydestä! Asukaspuistossa käy valtava määrä pieniä koululaisia iltapäiväkerhossa, joten sen rinnalle tarvitaan rauhallisempi ja pienempi puisto. Lisäksi Keijuniityn puistossa on mahdollisuus varjoisaan oleskeluun puistossa. Tietäjäntien alue kehittyy ja sinne on juuri muuttamassa paljon lisää lapsiperheitä. Tuntuu absurdilta, että tällaisella hetkellä harkitaan puistopalveluiden huonontamista.