Siirry sisältöön

Keijuniityntien leikkipaikka

Puhekupla 24
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 7.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Palautteiden vastaus

Profiilikuvan paikka

@NiinaTanttuEspoo
30. kesäkuuta 2021 kello 16.15.35

Kiitämme Keijuniityntien leikkipaikan purkusuunnitelmasta saaduista palautteista.
Palautevastauksissa korostui leikkipaikan merkittävyys ja käyttötarve lähialueen asukkaille. Suurin osa palauteiden antajista toivoi, että leikkipaikka säilyisi.
Espoon Kaupunkitekniikan keskus esittää, että leikkipaikka säilyy yleisenä leikkipaikkana parin seuraavan vuoden ajan. Leikkipaikan huonokuntoinen leikkiväline poistetaan vuoden 2021 aikana, uusia välineitä ja varusteita ei kuitenkaan asenneta tilalle. Leikkipaikan purkuajankohta arvioidaan olevan vuonna 2023 - 2024.
Keijuniityn leikkipaikan läheisyydessä, n. 300 metrin etäisyydellä sijaitsee Tapiolan asukaspuisto ja n. 500 m etäisyydellä Hopealehdon leikkipaikka. Hopealehdon leikkipaikan laajennus on suunnitteilla ja tavoitteena toteuttaa seuraavien vuosien aikana. Muita alle 1 km etäisyydellä olevia leikkipaikkoja ovat Seponpuiston leikkipaikka (kunnostettu 2021), Otto-Iivari Meurmannin puiston leikkipaikka ja Kaskenkaatajan leikkipaikka.
Keijuniityn leikkipaikan purkusuunnitelma on hyväksytty suunnittelupäällikön allekirjoituksella 28.6.2021.
Hyväksytty suunnitelma löytyy osoitteesta: www.espoo.fi/puistosuunnitelmat -> Keijuniityntien leikkipaikka.