Siirry sisältöön

Kommentoi Meijän Cityn Rakennusten ja rakentamisen -teemaa

Puhekupla 23
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Rakennusten ja rakentamisen teemassa käsitellään Lappeenrannan kaupungin keskustan kaupunkirakennetta, rakennettua kulttuuriympäristöä sekä merkityksellistä ympäristöä.

Meijän Cityllä halutaan vaalia historiaa samalla kun kaupunkia kehitetään. Vanhoja rakennuksia suojellaan mahdollistamalla niiden monimuotoinen käyttö. Uudisrakentamisessa huomioidaan ympäröivä vanha rakennuskanta, ja maankäyttöä suunnitellaan sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävästi elinympäristön terveellisyys ja turvallisuus huomioiden. Rakennusten ja rakentamisen Cityllä halutaan ottaa Linnoitus ja Rakuunamäki aktiivisempaan käyttöön, mikä edesauttaa vanhan rakennuskannan säilymistä ja luo monikerroksellisuutta kaupunkikuvaan.

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Rakennusten ja rakentamisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Muokkaa otsikkoa

Perustiedot

Päättynyt: 12.5.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Ilmastopääkaupunki&Green City?

Profiilikuvan paikka

Hävettää olla Lappeenrantalainen
23. huhtikuuta 2021 kello 16.27.02

Miten vihreää on tuhota pitkään rakennettu Arboretum ? Mikä Ilmastopääkaupunki maksattaa asukkailla halpalentoyhtiön markkinointia miljoonilla? Kustannetaan ensimmäiselle koronalennolle menoliput Jarvalle, Järvepäälle ja sille muka asiantuntijalle, jonka palkan joudumme maksamaan verovaroista !

Profiilikuvan paikka

mitä ihmettä?
26. huhtikuuta 2021 kello 18.56.26

Eihän arboretum kuulu nyt esillä olevaan suunnittelualueeseen. Keskustan puistot ovat kyllä hienoja.