Siirry sisältöön

Kommentoi Meijän Cityn Liikenteen ja liikkumisen -teemaa

Puhekupla 28
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Liikenteen ja liikkumisen teemassa käsitellään eri liikennemuotoja, liikenneverkkoa, pysäköintiä ja keskustan saavutettavuutta. Esteettömät kulut ja hyvät opasteet mahdollistavat myös liikuntarajoitteisten liikkumisen. Hyvät kevyen liikenteen väylät ja julkisen liikenteen yhteydet kannustavat ihmisiä käyttämään omaa autoa ekologisempia liikkumisvaihtoehtoja.

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Liikenteen ja liikkumisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Sekava liikenne

Profiilikuvan paikka

Yksi monista
24. huhtikuuta 2021 kello 11.47.15

Täytyy kyllä sanoa, että liikenteellisesti Lappeenranta on huonoiten tomivampia kaupunkeja Suomessa. Rantaraitti on nuorison kiihdytysajopaikka illalla. Pallossa junaradan puomit puuttuvat ja näkyvyys surkea. Keskustassa joka toisen kadun risteyksessä kolmio ja joka toisen ei. Mitään vihreää aaltoa valojen vaihtumisen kohdalla en ole juurikaan nähyt. Ei ole ihan selvinpäin suunniteltu kaupunkiliikenne.

Profiilikuvan paikka

Manta
12. toukokuuta 2021 kello 5.34.17

Rantaraitille tulisi irrottaa pyöräkaista. Se palvelisi mm sujuvaa työmatkaliikennettä. Ilmasto lämpenee ja pyöräily lisääntyy mm koronan myötä.