Siirry sisältöön

Kommentoi Meijän Cityn Liikenteen ja liikkumisen -teemaa

Puhekupla 28
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Liikenteen ja liikkumisen teemassa käsitellään eri liikennemuotoja, liikenneverkkoa, pysäköintiä ja keskustan saavutettavuutta. Esteettömät kulut ja hyvät opasteet mahdollistavat myös liikuntarajoitteisten liikkumisen. Hyvät kevyen liikenteen väylät ja julkisen liikenteen yhteydet kannustavat ihmisiä käyttämään omaa autoa ekologisempia liikkumisvaihtoehtoja.

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Liikenteen ja liikkumisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Joukkoliikenne Koulukadulla

Profiilikuvan paikka

TarjaS
27. huhtikuuta 2021 kello 5.44.43

Joukkoliikenteen "keskus" / seisake ja pysäkit sijaitsevat nyt ja jatkossa Koulukadulla. Sieltä puuttuu paikka, jossa voi odottaa tulevaa autoa. Ei ole paikkoja missä istua (tai seisoa) ja odottaa sateelta, tuulelta, liikenteen pölyltä eikä liikenteen melulta suojassa.Ei ole istuinapaikkoja eikä kunnollisia seisomispaikkoja. Seisoskelu likaisissa nurkissa nojaillen seiniin on "nöyryyttävää" ja alentavaa. Paikalle on usein kerääntynyt epämääräistäporukkaa joka syljeksii joka paikkaan ja käyttäytyy pelottavasti. Eli tarvitaan siisti ja virallinen odotustila esim kauppakeskuksen käytävälle.