Siirry sisältöön

Kommentoi Meijän Cityn Liikenteen ja liikkumisen -teemaa

Puhekupla 28
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Liikenteen ja liikkumisen teemassa käsitellään eri liikennemuotoja, liikenneverkkoa, pysäköintiä ja keskustan saavutettavuutta. Esteettömät kulut ja hyvät opasteet mahdollistavat myös liikuntarajoitteisten liikkumisen. Hyvät kevyen liikenteen väylät ja julkisen liikenteen yhteydet kannustavat ihmisiä käyttämään omaa autoa ekologisempia liikkumisvaihtoehtoja.

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Liikenteen ja liikkumisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Mikä on idea, kun kaupunkia suljetaan?

Profiilikuvan paikka

Huuno
29. huhtikuuta 2021 kello 7.06.32

Kenen etua ajaa kaupungin keskustan tai joidenkin alueiden sulkeminen? Miksi pitää tälläisessä tuppukylässä rajoittaa liikennettä, jota ei edes ole. Jalankulkija, joka tarkoittaa ihmistä, kykenee kulkemaan suolla, metsässä, vuorella, tunkeutumaan niin pienestä raosta läpi, mistä vain pää mahtuu tai vaikka kiipeämään puuhun tarvittaessa. Kaupungissa, missä alusta on sileää asfalttia tarvitaan kummasti kokonainen aukio jalankulkuun. Onkohan tässä jokin hämärtynyt. Mitenköhän Japanin suurkaupungeissa jalankulkijat pystyvät kulkemaan, kun tyhjät aukiot ovat käsittääkseni harvassa? Keskustasta on tullut baarimaailma jalankulkijoille. Ainoa menestyvä liiketoiminta suljetuilla kaduilla.