Siirry sisältöön

Kommentoi Meijän Cityn Liikenteen ja liikkumisen -teemaa

Puhekupla 28
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Liikenteen ja liikkumisen teemassa käsitellään eri liikennemuotoja, liikenneverkkoa, pysäköintiä ja keskustan saavutettavuutta. Esteettömät kulut ja hyvät opasteet mahdollistavat myös liikuntarajoitteisten liikkumisen. Hyvät kevyen liikenteen väylät ja julkisen liikenteen yhteydet kannustavat ihmisiä käyttämään omaa autoa ekologisempia liikkumisvaihtoehtoja.

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Liikenteen ja liikkumisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Autoliikenne ei sovi Marianaukiolle

Profiilikuvan paikka

Risto
29. huhtikuuta 2021 kello 20.07.32

Aukio on aivan kaupungin sydämessä. Sen vierellä tai välittömässä läheisyydessä on puisto, hautausmaa ja kirkko. Kaikkialla Euroopassa tällainen kaupungin sydämessä oleva aukio ja sen halkaiseva katu on varattu jalankulkuun ja kaupungin historiasta ja tunnelmasta nauttimiseen. Pysäköintihalleja löytyy läheltä ja ydinkeskustaan kohdistuvaa moottoriajoneuvoliikennettä on muutenkin vähennettävä, myös äänihaittasyistä.