Siirry sisältöön

Kommentoi Meijän Cityn Viihtymisen ja olemisen -teemaa

Puhekupla 12
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Viihtymisen ja olemisen -teemassa käsitellään viheralueita ja aukioita, merkityksellistä ympäristöä sekä tapahtumia ja matkailua. Keskustaan halutaan luoda kaupunkilaisten yhteinen, terveellinen ja turvallinen olohuone, jossa viihtyvät niin kaupungin asukkaat kuin turistitkin. 

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Viihtymisen ja olemisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Ilmianna

Katso muut kommentit

Kauppatori

Profiilikuvan paikka

TarjaS
27. huhtikuuta 2021 kello 6.09.56

Kauppatorin kehittäminen ja uudistaminen on hyvin suunniteltu. Miten tullaan torille - eli paikoituspaikat (lyhytaikainen käyntiipaikka) on tarpeen huomioida. Jos haluan mennä ostamaan kapan perunoita muodostuu auton paikoituspaikan hakemisesta enemmän vaivaa kuin perunoiden hakemisesta. ( ei montaa kertaa viitsi vaivautua) - Torikauppiaille myös asialliset ja houkuttelevat tilat ja yleisövessat kuntooon. Kehitetään mielummin kauppatoria ympärivuotisesti houkuttelevaksi kuin satamatoria hurlumhei paikaksi kesän aurinkoisia päiviä varten.

Profiilikuvan paikka

Jussi Sirkiä
9. toukokuuta 2021 kello 23.33.48

Haluaisin kuulla milloin ei ole löytynyt alle 50 metrin parkkipaikkaa Kauppatorista???