Siirry sisältöön

Kommentoi Meijän Cityn Palveluiden ja liike-elämän -teemaa

Puhekupla 8
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Palveluiden ja liike-elämän teemassa kehitetään kaupallista kaupunkikeskustaa, palveluja ja niiden saavutettavuutta. Keskustan halutaan olevan kilpailukykyinen Leirin ja Myllymäen automarkettien kanssa. Palveluita halutaan tarjota monipuolisesti eri ikäryhmille. Yrittäjäystävällisyys on tärkeä osa Meijän Cityä. 

Kehittämiskortit, jotka käsittelevät Palveluiden ja liike-elämän -teemaa ovat ohessa liitteenä.Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Sen lisäksi liike-elämän ja keskustan vetovoiman kehittäminen on keskeisesti mukana kaikissa muissa teemoissa. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia Palveluiden ja liike-elämän - teema herättää.

Perustiedot

Päättynyt: 12.5.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Valtakatu/liikkeet

Profiilikuvan paikka

Slimboy
29. huhtikuuta 2021 kello 18.44.22

Valtakatu pitää olla ympärivuotisessa ,nykyisenlaisessa käytössä,kivijalkakauppojen läheisyyteen pitäisi saada pysäköidä lyhytaikaisen kaupassakäynnin ajaksi,koska jos vie vaikka housut lyhennettäksi niin tuntuu turhalta ajaa parkkihaliin alakertaan ja nousta sieltä ja kävellä liikkeeseen kun sen voisi tehdä kätevästi lähelle pysähtyen.

Profiilikuvan paikka

Valtakadun kauppias
29. huhtikuuta 2021 kello 19.38.30

Valtakatu on hieno ja kallis katu- siellä vain ei liiku juurikaan ketään. Sulan kadun osuus on tosi autio. Jos vaikka sais pysähtyä 15-20min, parantaisi se sekä Oprin että muitten kauppojen olemassaoloa.
On aloitteita tehty useastikin, mutta roskikseen ne tuntuu menevän. Pitäs kait olla osuuskauppias!