Avoin kommentointi

Puhekupla 122
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja keskiviikkoon 9.6 asti. 

Perustiedot

Päättynyt: 9.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Kiitokset ja toiveita

Profiilikuvan paikka

Uusi karakalliolainen
13. toukokuuta 2021 kello 8.59.18

Kiitos, onpa mahtavaa että näin laajaa kartoitusta on jo tehty! Sain kuvan, että luonnon monimuotoisuutta tosiaan pyritään säilyttämään ja viheralueista halutaan pitää huolta.

Metsäalueet toimivat monen hyvän lisäksi myös ihmisen aiheuttaman metelin vaimentimina, joten myös rakennettaville alueille toivon, että jää riittävästi puustoa ja viheraluita. Karakallion tiivistämisrakentamisessa ( ja Leppävaaran valtavien rakennusmassojen kanssa) erityisen tärkeä huomioida!

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

@TeroAlataloEspoo
19. toukokuuta 2021 kello 15.42.36

Kiitoksia palautteesta! Olette aivan oikeassa, metsäiset viheralueet ovat tärkeitä suoja-alueita ja pehmentävät maisemaa rakennetussa kaupunkiympäristössä ja niitä pyritään hoitamaan alueelliset ominaispiirteet huomioiden siten että puuston yleiskunto pysyy mahdollisimman pitkään hyvänä sekä uusien puusukupolvien luontainen uudistuminen on mahdollista. Tavoitteellisesti jatkuvapeitteisenä hoidetut, monikerroksiset ja monilajiset lähimetsät taajamissa antavat suojaa ääniltä, sitovat ilmasta pölyä ja pienhiukkasia sekä ovat myös helposti kaikkien tavoitettavissa virkistys- ja ulkoilukäyttöön. Tämän lisäksi elinvoimaiset metsät kestävät paremmin muutoksia ympäristössään ja kasvuolosuhteissa.

Ilmianna |