Siirry sisältöön

Avoin kommentointi

Puhekupla 122
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja keskiviikkoon 9.6 asti. 

Perustiedot

Päättynyt: 9.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Lähimetsäkaistale

Profiilikuvan paikka

Kilolainen
3. kesäkuuta 2021 kello 23.06.05

Hei, kiitos kovasti kartoituksesta. Onko niin, että jos omaa lähimetsäkaistaletta ei kartoissa ole merkitty millään merkein, maa-alue ei ole kaupungin? Jos näin on, ovatko nuo alueet ovat sitten mahdollisia uudisrakennusten paikkoja?

Profiilikuvan paikka

Leppävaara-seura
5. kesäkuuta 2021 kello 6.18.49

Aiempien vastausten mukaan on selvinnyt, että hoitotoimet koskevat vain kaupungin omistamia luonto- ja metsäalueita. Ja vielä niin, että vaikka alue olisi kaupungin maata, mutta sen hoito on ulkoistettu (esim. vuokrattu viljeltäväksi kuten Säterinniitty Leppävaaran ja Kilon rajamailla), niin alue ei kuulu hoitosuunnitelman piiriin. Jos jokin kiinnostava lähimetsikkö nyt puuttuu kommentoitavilta kartoilta, niin sen tilannetta kannattaa tarkastella kaupungin karttapalvelusta, jossa näkee kaavatilanteen. Muutenkin koko tämänkin nyt kommenteilla olevan aineiston tarkastelu on helpompaa kaupungin karttapalvelussa.

Profiilikuvan paikka

@TeroAlataloEspoo
7. kesäkuuta 2021 kello 13.57.56

Kiitoksia kysymyksestä! Suunnitelmaan tosiaan kuuluvat kaupungin omistamat ja hallinnoimat metsät ja niityt suunnitelma-alueella. Mikäli lähiviheralueenne ei ole mukana suunnitelmassa on todennäköistä, että se ei ole kaupungin omistuksessa. Kaupungin karttapalvelusta kartat.espoo.fi löytyy ajantasainen kaupungin maanomistus ja lainvoimaiset kaavat, joista selviää rakentamiseen varatut maankäyttöalueet.