Siirry sisältöön

Avoin kommentointi

Puhekupla 122
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja keskiviikkoon 9.6 asti. 

Perustiedot

Päättynyt: 9.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Pidetään paikat siisteinä

Profiilikuvan paikka

Mäkkylän Puutarhakaupunginosa
5. kesäkuuta 2021 kello 17.27.08

Hei,

Onko Vanhan Patteritien valaistusta tarkoitus uusia/parantaa? Nykyiset vanhat ”oranssit” hehkulamput olisi hyvä vaihtaa led-valoiksi. Myös Vanhan Patteritien ojitusta tulisi parantaa, jotta tie ei muutu mudaksi sadekelillä. Tien vierut tulisi myös siistiä niin, että pienet risupuut poistetaan ja hyvät puut saavat vahvistua.

Profiilikuvan paikka

@TeroAlataloEspoo
8. kesäkuuta 2021 kello 10.04.56

Hei, kiitos kysymyksestä!

Vanhan patteritien ja Vahtirinteen tienreunojen pienpuusto on ehdotettu suunnitelmaan hoidettavaksi, jolloin nuorille elinvoimaisille puille tehdään kasvutilaa lehtipuuvesakkoa poistamalla.

Vanha patteritie on osa Mäkkylässä sijaitsevaa muinaisjäännösaluetta, joka koostuu maakunnallisesti arvokkaasta vanhojen linnoitusten kulttuuriympäristöstä ja muinaisjäännöksistä, joten sillä tehtävät parannustyöt ovat hyvin rajattuja ja niistä on sovittava kaupunginmuseon kanssa. Alueen rakenteiden ja valaistuksen kunnostustyöt eivät kuulu tämän luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelman piiriin, mutta välitän kommenttinne eteenpäin oikeille toimialoille. Jatkossa vastaavista valaistukseen ja rakennettuihin alueisiin koskevaa palautetta voi jättää kaupungin sähköiseen palautejärjestelmään https://easiointi.espoo.fi/eFeedback/fi/Home.