Siirry sisältöön

Avoin kommentointi

Puhekupla 122
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja keskiviikkoon 9.6 asti. 

Perustiedot

Päättynyt: 9.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Ei enää metsiä vähemmäksi

Profiilikuvan paikka

Lintuvaaralainen
7. kesäkuuta 2021 kello 18.15.52

Mobiililaitteella suunnitelmia ei pääse katsomaan. Yleiskommenttina;
Nyt on metsää raivatti hiihtolatujen tieltä jo ihan riittämiin, silti käveryreittejä ei talvella ole, vain kaikkialla latuja ja kävelykielto.
Toivoisin, että Lintuvaaran metsät pidettäisiin mahdollisimman luonnonmukaisina alueina, joissa lapset pääsee rakentamaan majoja ja leikkimään. Ei tarvi raivata yhtään enää tyhjemmäksi metsää. Alkaa olla jo tosi surullinen rakennettu ruuhkametsä fridbeegolfeineen. Enemmän luonnontilaa jooko.

Profiilikuvan paikka

@TeroAlataloEspoo
8. kesäkuuta 2021 kello 14.30.14

Kiitoksia kommenteista! Suunnitelman otakantaa.fissä ja kartat.espoo.fissä julkaistut materiaalit toimivat myös mobiililaitteilla.

Välitän hiihtolatuja koskevat kommenttinne ulkoilureittien suunnittelusta vastaavalle toimialalle.

Lintuvaaran laajoja metsäalueita hoidetaan siten että monikerroksisen, monipuolisen ja monimuotoisen metsänrakenteen muodostumista tuetaan. Alueella on hyvä ottaa huomioon että esimerkiksi juuri Äijänpellon alueen metsiköt, joissa nyt on myös frisbeegolfrata, ovat olleet vielä neljäkymmentä vuotta sitten pitkälti maatalouskäytössä ja sittemmin istutettuina yhden puulajin talousmetsinä ennen statuksen muuttumista kaupungin ulkoilu- ja virkistysmetsäksi. Tällaisten metsiköiden tasaikäisrakenteen ja puulajisuhteiden muutos Espoon metsänhoidon tavoitteiden mukaisiksi monikerroksisiksi ja monilajisiksi vaatii aikaa sekä hoitoa.