Siirry sisältöön

Avoin kommentointi

Puhekupla 122
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja keskiviikkoon 9.6 asti. 

Perustiedot

Päättynyt: 9.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Alueet 847 ja 869

Profiilikuvan paikka

Timo
8. kesäkuuta 2021 kello 0.22.13

869:
Lehdon aluskasvillisuuden alla todella paljon vanhaa romua, kuten metallitynnyrin raatoja, mikä tekee muuten kivasta alueesta epämiellyttävän ja vaarallisen lapsille. Hoidollisesti olisi hyvä perata maaperän romut.

Vanhan eteläpuolisen avo-ojan kaato/virtaus on olematon eli ojassa on käytännössä aina seisovaa vettä. Lehdon toisella puolella osa toimii siististi ja virtaa läheiseen alueen 847 hulevesialtaaseen, mutta ikävä kyllä myös Lehdon toiselle puolelle ikään kuin yläjuoksuun jääden sinne mätänemään. Vanhan avo-ojan pohjan korkoa tulisi nostaa.

847:

Hulevesiallasta olisi hyvä siistiä ja tehdä siihen viihtyisämpää puistoaluetta. Nykytilassa altaan seisova vesi ja hoitamattoman näköinen heinikko ei kerää alueen asukkaita viihtymään. Allasta voisi ruopata syvemmäksi tai hieman laajemmaksi, jolloin vedet eivät lähtisi nousemaan alueelle . Viereen voisi sopia vaikkapa muutama penkki ja hoidettu nurmialue. Hulevedet on hyvä saada alueen 869 eteläpuolista avo-ojaa yläjuoksun ja vesi voisi jatkaa nätisti laskuaan haluttuun suuntaan alajuoksulle.

Profiilikuvan paikka

@TeroAlataloEspoo
8. kesäkuuta 2021 kello 15.23.47

Kiitoksia ehdotuksista!

Lisäsin metsäalueen 869 tietoihin lisäyksen roskaisuudesta ja siivoustarpeesta. Hulevesialtaan ruoppaus ja rakenteet sekä ojituksen suunnittelu ei ole osa luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelmaa, mutta välitän kommenttinne vastaavalla toimialalle.