Siirry sisältöön

Avoin kommentointi

Puhekupla 122
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja keskiviikkoon 9.6 asti. 

Perustiedot

Päättynyt: 9.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Metsien pitäminen metsinä

Profiilikuvan paikka

Piude
8. kesäkuuta 2021 kello 14.23.41

Viherlaakson, Kavallimäen ja Karakallion alueen metsä-alueet tulee säilyttää metäsmäisinä alueina. Esimerkiksi Viherlaakson ja Karakallion välinen metsä harvennettin liian matalaksi ja metsämäinen tunnelma ulkoilijoilta hävisi täysin.
Metsää toki pitää hoitaa, mutta kohtuullisissa määrin - niin että metsä pysyy metsinä eikä asuinalueiden talot pääse pilkistelemään.
Metsäalueet on kuitenkin sen verran pieniä, mutta kuitenkin tärkeitä luonnonalueita alueen asukkaille. Hoidettuja puistoalueita ja ulkoilureittejä Espoossa jo on hyvinkin paljon, mutta luonnon metsät kokoajan vain häviää näiden alle :(

Profiilikuvan paikka

@TeroAlataloEspoo
8. kesäkuuta 2021 kello 15.35.03

Kiitoksia kommentista! Suunnitelmaan ehdotetut hoitotoimet on pyritty mitoittamaan ja ajoittamaan oikein siten että pienten ja suurten metsäalueiden ominaispiirteitä vahvistetaan kasvupaikalle sekä kuvioittaisille erityispiirteille sopivasti sekä metsikön yleiskuntoa tarvittaessa parannetaan.