Siirry sisältöön

Avoin kommentointi

Puhekupla 122
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja keskiviikkoon 9.6 asti. 

Perustiedot

Päättynyt: 9.6.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Perkkaan kohteista

Profiilikuvan paikka

Leppävaara-seura
9. kesäkuuta 2021 kello 23.03.22

Perkkaasta on uuden Vermonniityn alueen rakentamisen myötä tulossa yksi Leppävaaran tiheimmin rakennetuista alueista, joilla on pinta-alallisesti vain vähän luonnonalueita. Perkkaan vähäiset kohteet suunnitelmassa ovat sitäkin tärkeämpiä. Joitakin havaintoja:

- kohde 1277 on ollut pitkään varattuna hevosurheilukeskukseksi, joka ei kuitenkaan totetune

- kohde 1289 on Monikonpuron suistoaluetta, viereisen Talin kaatopaikan aiheuttamien ongelmien ratkaisemiseksi toivoisimme, että Espoo tekee yhteistyötä Helsingin kanssa, pääosa kaatopaikasta Helsingin puolella

- kohde 1298, kuvauksesta puuttuu, että tälle Vänrikinympyrän alueelle suunnitellaan uudisrakentamista ks. https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Leppavaara/Vanrikinympyra_117400

Profiilikuvan paikka

@TeroAlataloEspoo
10. kesäkuuta 2021 kello 10.45.14

Kiitos kommenteista!

Kohde 1277: Alueen maankäyttöä ohjaa lainvoimainen asemakaava. Asemakaavassa alue on varattu hevosurheilukeskuksen käyttöön. Alueella edelleen olevaa reunametsäkaistaletta hoidetaan lähimetsän tavoin ja sen koillispuolisen tärkeän virtaveden reunametsän suojavyöhykkeenä niin pitkään kuin alueen maankäytön mukainen toiminta mahdollisesti toteutuu.

Kohde 1289: Vesistön suojeluun liittyvät kommentit välitetään Espoon ympäristökeskukselle.

Kohde 1298: Vireillä olevasta asemakaavasta alueella löytyy tieto kohteen kuvauksesta ja kuvioluetteloon kirjatuista erityispiirteistä.