Siirry sisältöön

Keskustelua Olarin koira-aitauksesta

Puhekupla 7
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 28.6.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Olarin koira-aitauksen uusiminen

Profiilikuvan paikka

Jaana Immonen
15. kesäkuuta 2021 kello 10.37.35

Kiitos ensiksikin, että tämä on nyt agendalla. Erittäin suosittu koirapuisto, joka kipeästi kaipaa uusimista. Kommentoin pienten koirien puolta, koska siellä käymme yleensä. Penkkejä on toivottu kovasti ja suunnitelmassa onkin kaksi penkkiä tulossa pieneten puolelle ? . Onko ne (toivon mukaan ) siirrettäviä ? Kolme penkkiäkään ei olisi liikaa ja jos mahdollista olisi toive saada. Meitä on paljon päivittäisiä kävijöitä pienten puolella ja myös iäkkäämpää väkeä, joten olisi kiva jos olisi istumatilaa useammalle. Koirapuisto on myös meille ihmiskävijöille sosiaalinen tapahtuma. Olemme myös toivoneet katosta sateen suojaksi. Onko tällainen mahdollista saada ? Kaksi suunnitelmaa joissa ekassa VE1 puolet vaihtaisivat paikkaa ? Jos näin, niin olen enemmänkin sen kannalla, että puolet säilytetään ennallaan eli VE2. Maan märkyys ja vesilammikot on iso ongelma keväisin ja syksyisin ja toivottavasti tämä ratkeaa nyt.
Onko mitään tietoa milloin mahdollisesti toteutus alkaisi ?
Toivottavasti ei myöskään tule mitään avattavaa porttia isojen ja pieneten puolen väliin - kuten nyt on ollut ja joka ollut myös iso ongelma, kun ihmiset ramppaa siitä ees taas ja tämä aiheuttaa välillä ikäviä tilanteita - vaan kulku koirapuistoon tapahtuu valitsemalla joko isojen tai pienten puolen portin.

Profiilikuvan paikka

@KarinNielsenEspoo
15. kesäkuuta 2021 kello 13.31.54

Kiitos palautteesta.
Penkit tulee olla kiinteät. Tutkitaan mahdollisuus sijoita vielä kolmas penkki. Katos ei rakennettaan koirapuistoon. Toteutus-ajankohdasta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Mahdollisuuksien mukaan vuonna 2023 tai 2024.
Isojen- ja pienten koirien välissä ei tule mitään portti.