Siirry sisältöön

Keskustelua Olarin koira-aitauksesta

Puhekupla 7
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 28.6.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Palautteiden vastaus

Profiilikuvan paikka

@NiinaTanttuEspoo
30. kesäkuuta 2021 kello 15.59.21

Kiitämme Olarin koira-aitauksen suunnitelmasta saaduista palautteista.
Palautevastauksissa korostui koira-aitauksen merkittävyys ja käyttötarve. Palautevastauksissa toivottiin koira-aitaukseen penkkejä, vesipistettä ja katosta. Lisäksi kiinnitettiin huomiota koirien pääsyn estämiseen aitausten välillä sekä riittäviin porttijärjestelmiin. Huomiota kiinnitettiin myös esteettömiin ratkaisuihin.
Kaupunkitekniikan keskus pyrkii sijoittamaan muutaman lisäpenkin aitaukseen. Isoille ja pienille koirille rakennetaan omat aitaukset. Molempiin aitauksiin rakennetaan erilliset kaksiosaiset käyntiportit. Pienten ja isojen koirien aitausten välille ei asenneta porttia. Espoon koira-aitauksiin ei asenneta vesipisteitä eikä katoksia.
Olarin koira-aitauksen perusparannussuunnitelma valmistuu syyskuussa 2021 ja suunnitelman hyväksyy suunnittelupäällikkö.
Hyväksytty suunnitelma löytyy osoitteesta: www.espoo.fi/puistosuunnitelmat -> Olarin koira-aitaus.
Olarin koira-aitauksen rakentaminen on arvioitu toteutettavaksi vuosien 2022-2023 aikana.