Siirry sisältöön

Kommentoi Keran katu- ja puistosuunnitelmia

Puhekupla 23
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 16.8.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Muutama huomio

Profiilikuvan paikka

KNihtimäki
13. heinäkuuta 2021 kello 15.51.12

1. Espoon pitää laittaa ensin ympäröivien alueiden (mm. Nihtimäki, Lansanmäki) hiekkapäällysteiset kadut ja tiet kuntoon ennen kuin uudelle alueelle tehdään yhtään verovaroin katuinvestointeja. Esim. Nihtisalontien katusuunnitelma on kohta 20 vuotta vanha!

2. Videon perusteella talot, osin valtavan kokoiset risteilyaluksen näköiset, ovat lähes kiinni toisissaan ja viherää puistomaista aluetta on naurettavan vähän. Toki tilanne tulee olemaan parempi kuin nykyinen teollisuusalue.

3. Tulevasta alueesta tullee "nukkumalähiö" kuten mm. Leppävaarasta on tullut; ja kaikki tapahtumat sekä iltaelämä on rautatien päässä Helsingissä.

Profiilikuvan paikka

Kissa
13. heinäkuuta 2021 kello 21.45.07

Olen samaa mieltä, alue on suunniteltu nukkumalähiöksi… Kerassa pitää ylläpitää nykyinen henki ja saada se kasvamaan. Keran Halleilla on päivittäin paljon käviöitä läheltä ja kauempaa. Rakentamalla vain pieniä asuntoja tiheästi asukkaat viettävät vain öitä Kerassa eikä ketään kiinnosta tulla päiväänsä Keraan viettämään.

Profiilikuvan paikka

A. Einola
21. heinäkuuta 2021 kello 20.54.15

Voiko asiaa enää paremmin ilmaista. Esim. Lansakallion alueelle ei ole edes katusuunnitelmaa, josta kadun päällystykseen menee vielä vuosia. Ilmeisesti alueella ei asu päättäjiä tai muita tärkeitä henkilöitä, joten asia ei etene.