Siirry sisältöön

Kommentoi Keran katu- ja puistosuunnitelmia

Puhekupla 23
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 16.8.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Huomiota teihin ja harrastus- ja virkystystoimintaan

Profiilikuvan paikka

Kilo-Keralainen
15. elokuuta 2021 kello 17.41.55

Osittain samoja mietteitä, kuin KNihtimäki nimimerkillä.

Suunnitelmassa ei ole huomioitu läheisten hiekkateiden päällystyksiä ollenkaan. Esimerkiksi Nihtisalontie on sateiden jälkeen aina huonossa kunnossa ja sitä joudutaan jatkuvasti lanaamaan, että tie pysyy jotenkin kunnossa. Luulisi, että päällystys olisi nyt edullista, kun koneet tulevat lähelle muutoinkin.

Toisena olisi syytä huomioida, ettei Keran hallien purkamisen jälkeen toiminta alueella merkittävästi vähentyisi, vaan tiloja samoille toimijoille olisi tarjolla jatkossakin. Ehkä tiloja voisi olla ensimmäisissä tai jopa kellarikerroksissa?

Muutoin näyttää hienolta, että alue kehittyy ja että vihreääkin olisi tulossa nykyisen teollisuusalueen tilalle!

Profiilikuvan paikka

Leila
16. elokuuta 2021 kello 14.45.27

Monelta suunnalta on tullut toivetta, että hallit osin säilytetään. Tämä vaatisi jo uutta kaavaa. Pienempi ja paremmin toteen vietävä on juuri, että toiminta säilyisi, mitä halleille on tullut. Tämä on tietty rakentajienkin harteilla - löytyykö sopivaa tilaa uusista rakennuksista. Mitä kaavoittaja / Kaupunki voisi tehdä tämän eteen?