Siirry sisältöön

Kommentoi Keran katu- ja puistosuunnitelmia

Puhekupla 23
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 16.8.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Ilmastonmuutoksen seurausten lieventäminen; lämpötila, pölyttäjät ja muut hyönteiset

Profiilikuvan paikka

Arsca
15. elokuuta 2021 kello 18.00.23

Kera suunnitelman kommentointia 15.8.2021: Ilmastonmuutoksen seurausten lieventämiseksi puita ja pensaita tulee istuttaa mahdollisimman tasaisesti ja paljon. Ne alentavat lämpötilaa puiden varjostuksen ja veden haihdutuksen ansiosta, sekä lisäävät myös viihtyisyyttä. Kosteikkoalueita on oltava ja sadevesien poisjohtamisen on oltava tosi tehokasta tulvien välttämiseksi. Mehiläisten, muiden pölyttäjien ja hyönteisten elinalueiden turvaamiseksi on varattava kulkuyhteyksien pientareet niittymäisiksi ja ketomaisiksi alueiksi.

Autolla pääsy alueelle on turvattava. Osa väestöstä on ennemmin tai myöhemmin liikuntarajoitteisia (nivelkipuja yms), jotka arvostavat kävelyosuuden lyhyyttä. Myöskään ostosten roudaaminen pitkähkön matkan käsipelin ei ole mukavaa, eikä varsinkaan nivelkipuisille.

Pientaloalueen lähelle (esimerkiksi Lansankallio, Lansantorppa ja Nihtisalontie) ei saa sijoittaa korkeita kerrostaloja, vaan maks korkeus noin 12 m (3 kerrosta).