Siirry sisältöön

Perillistenpuiston perusparannussuunnittelun asukaskysely

Puhekupla 10
Keskustelu | Lappeenrannan kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Lappeenrannan kaupungin Kadut ja ympäristö - vastuualue on laatinut Tykki-Kiviharjuun sijoittuvaan Perillistenpuistoon perusparannussuunnitelmaluonnoksen. Asukkaat voivat jättää suunnitelmaluonnoksesta palautetta 24.6.-11.7.2021 välisenä aikana. Annettuja palautteita käytetään ainoastaan puiston suunnittelun lähtötietoina. Ethän merkitse henkilötietoja kyselyn vastauskenttään.

Puiston perusparannussuunnitelma viimeistellään asukaskyselyn päätyttyä. Asukkaiden toiveita ja muutosehdotuksia pyritään huomioimaan lopullisessa suunnitelmassa. Puiston suunnitelma valmistuu loppukesällä ja toteutustyöt alkavat syksyllä 2021.   

Perillistenpuiston suunnitelmaluonnos on esitelty kyselyn liitteenä olevassa pdf-tiedostossa. 

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille jo etukäteen!

Lisätietoja antaa:

Laura Ratilainen

Kaupunginpuutarhuri

Puh 040 653 0935

laura.ratilainen@lappeenranta.fi

Perustiedot

Päättynyt: 11.7.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Perillistenpuisto

Profiilikuvan paikka

Luonnonlapsi
1. heinäkuuta 2021 kello 17.08.36

Hei!
Toivoisin, että puisto säilyisi kauniina luonnonpuistona. Puita ei kaadettaisi, istutuksia voisi lisätä ja nurmialueita kunnostaa.
Vanhoja omenapuita voisi vaihtaa uusiin ja istuttaa uusia luumu-ja/ kriikunapuita. Puistoon voisi tehdä hyötykasvialueen, johon voisi laittaa kasvamaan esim. salaatteja, yrttejä, muutaman marjapensaan, raparperia tms. muita helppohoitoisia kasveja, joita lähitalojen asukkaat voisiva hyödyntää. Huvimajan voisi uusia tai kunnostaa siten, ettei se olisi humalaisten öykkäröintipaikka tai mekkaloivien nuoriso- tai muiden joukkojen kokoontumispaikka. Siitä voisi tehdä paremmin luontoon sulautuvan. Haluaisin puiston olevan rauhallinen ja viihtyisä oleskelualue ilman melua. Puisto ei ole paikkana soveltuva nuorison pelikentälle tai koirien ulkoiluaitauksella, ottaen huomioon sen koon ja sijainnin. Kiitos!