Keskustelua Niipperi-Juvanmalmi koira-aitauksesta

Puhekupla 23
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 5.10.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Koira-aitauksen pohja

Profiilikuvan paikka

Saara
17. syyskuuta 2021 kello 19.08.59

Toivon kiinnitettävän huomiota aitauksen pohjaratkaisuihin niin että vesi ei pääsisi seisomaan missään. Suolistoloiset mm. giardia viihtyy ja leviää helposti kosteissa paikoissa.

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

@helienberg_espoo
21. syyskuuta 2021 kello 13.35.46

hei, asia otetaan huomioon jatkosuunnittelun yhteydsessä. Kiitos palutteesta!

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

Espanjansiruetanoista
28. syyskuuta 2021 kello 16.40.18

Metsässä on espanjansiruetanoita jotka kantavat kolibakteeria, listeriaa sekä koirille vaarallisia keuho- ja sydänmatoja. Olen pyytänyt pari vuotta sitten kaupunkia torjumaan Juvantien varressa olevia espanjansiruetanoita mutta vastaus oli että torjunta on tontin omistajan vastuulla. Eipä teollisuusyrityksiä paljon kiinnosta onko niiden pihalla etanoita vai ei. Nyt etanat ovat päässeet leviämään myös siihen metsään.

Ilmianna |