Keskustelua Niipperi-Juvanmalmi koira-aitauksesta

Puhekupla 23
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 5.10.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Melu + liikenne

Profiilikuvan paikka

123
17. syyskuuta 2021 kello 20.58.40

Alueella on lähellä päiväkoti ja lapset vierailevat metsässä, miten varmistetaan etteivät jätökset leviä maastoon aitauksen lähettyville? Lisäksi miten varmistetaan tarvittava parkkitila etteivät ihmiset parkkeeraa tienreunaan ja miten varmistetaan ettei aitaus aiheuta meluhaittoja lähellä asuville (useita koteja vieressä ja esimerkiksi lapset nukkuvat päiväunia)

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

@helienberg_espoo.fi
21. syyskuuta 2021 kello 13.53.21

Hei, suunnitelmassa on osoitettu koirien jätöksille aitauksen sisään roskikset. Roskiksia voidaan sijoittaa myös koira-aitaukseen jotavalle raitille. Pidemmältä aitaukseen autolla saapuvat voivat pysäköidä esim. Juvanpuro nimisen kaduvarteen, tai Alajuoksu kadun paikoikoitusalueelle josta pääsee tulevaa kevyenliikenteen raittia pitkin koira-aitaukselle. Meluhaittojen osalta voidaan todeta, että koira-aituksen käyttö on vilkkaimmillaan klo 16 jälkeen ja iltaisin. Koira-aitauksen ja raitin valaistus sammuu 22.00.
Kiitos kommenteistanne!

Ilmianna |