Siirry sisältöön

Minkälaisia toiveita ja ideoita sinulla on Salmensuun ja Niemenkartanon alueiden kehittämiseksi?

Puhekupla 59
Keskustelu | Reisjärven kunta
Keskustelu on päättynyt

Kerro omin sanoin, minkälaisia toimintoja ja aktiviteetteja haluaisit nähdä Salmensuun ja Niemenkartanon alueella tulevaisuudessa! Kaipaatko aktiviteetteja lapsille tai lapsiperheille, tekemistä nuorille tai ikäihmisille? Minkälaiset toiminnot tukisivat yhdistysten toimintaa tai matkailun kehittymistä? Tai koko Reisjärven kunnan vetovoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia? Nyt saa ideoida rohkeasti! Kaikki ajatukset ja ideat ovat tervetulleita ja ne otetaan mukaan yhteisöllisen hankkeen suunnitteluprosessiin. 

Voit kertoa myös, millä tavalla voisit itse tai yhdistyksesi/yrityksesi kautta osallistua hankkeen toteuttamiseen. Tarkoituksena on muodostaa hanke, joka kokoaa yhteisen tekemisen ja kehittämisen äärelle kuntalaiset kaikista ikäryhmistä sekä laajan joukon toimijoita yhdistyskentältä ja muista toimijaryhmistä. 

Salmensuun ja Niemenkartanon alueen kehittämissuunnitelmista järjestetään kuntalaisfoorumi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana koronatilanteen helpottuessa. Tilaisuudessa tullaan käymään läpi esille tulleita ideoita ja ajatuksia sekä käydään avointa keskustelua siitä, millä tavalla ja minkälaisella aikataululla yhteistä hanketta olisi mahdollista lähteä edistämään.

Perustiedot

Päättynyt: 30.1.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Koirapuisto

Profiilikuvan paikka

Vapaus
26. marraskuuta 2021 kello 12.16.41

Voisko koirapuiston tehdä Niemenkartanon tai Salmensuun alueelle? Tai jos ei onnistu näihin alueille niin johonkin muualle sitten? Silleen että olis pienille ja isoille koirille eri aitaus. Olis varmaan paljon käyttäjiä? Pääsis koirat juoksentelemaan vapaasti ja vois pitää näyttelytreenejä yms.

Profiilikuvan paikka

Kreisijärvinen
13. tammikuuta 2022 kello 17.17.47

Toivottavasti ei hyvää virkistyspaikkaa pilata koirapuistolla. Koirille ei paikkoja kannata suunnitella kunnan ylläpitämänä.

Profiilikuvan paikka

Koirapuisto
14. tammikuuta 2022 kello 16.39.28

Kreisijärvinen kirjoitti:

Toivottavasti ei hyvää virkistyspaikkaa pilata koirapuistolla. Koirille ei paikkoja kannata suunnitella kunnan ylläpitämänä.

Olen samaa mieltä että niille alueille ei kannata koirapuistoa tehdä mutta tätä kautta saa viestiä päättäjille et koirapuisto olisi huippu juttu koiran omistajille! Reisjärvellä kun on todella paljon koiria eikä se paljoa maksaisikaan.