Siirry sisältöön

Minkälaisia toiveita ja ideoita sinulla on Salmensuun ja Niemenkartanon alueiden kehittämiseksi?

Puhekupla 59
Keskustelu | Reisjärven kunta
Keskustelu on päättynyt

Kerro omin sanoin, minkälaisia toimintoja ja aktiviteetteja haluaisit nähdä Salmensuun ja Niemenkartanon alueella tulevaisuudessa! Kaipaatko aktiviteetteja lapsille tai lapsiperheille, tekemistä nuorille tai ikäihmisille? Minkälaiset toiminnot tukisivat yhdistysten toimintaa tai matkailun kehittymistä? Tai koko Reisjärven kunnan vetovoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia? Nyt saa ideoida rohkeasti! Kaikki ajatukset ja ideat ovat tervetulleita ja ne otetaan mukaan yhteisöllisen hankkeen suunnitteluprosessiin. 

Voit kertoa myös, millä tavalla voisit itse tai yhdistyksesi/yrityksesi kautta osallistua hankkeen toteuttamiseen. Tarkoituksena on muodostaa hanke, joka kokoaa yhteisen tekemisen ja kehittämisen äärelle kuntalaiset kaikista ikäryhmistä sekä laajan joukon toimijoita yhdistyskentältä ja muista toimijaryhmistä. 

Salmensuun ja Niemenkartanon alueen kehittämissuunnitelmista järjestetään kuntalaisfoorumi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana koronatilanteen helpottuessa. Tilaisuudessa tullaan käymään läpi esille tulleita ideoita ja ajatuksia sekä käydään avointa keskustelua siitä, millä tavalla ja minkälaisella aikataululla yhteistä hanketta olisi mahdollista lähteä edistämään.

Perustiedot

Päättynyt: 30.1.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Maauimala

Profiilikuvan paikka

Uimari
2. joulukuuta 2021 kello 12.52.54

Reisjärvelle tuskin koskaan saadaan oikeaa uimahallia, mutta kunnon maauimalalle olisi salmensuussa hyvä paikka.Mallia voi hakea esim Joutsasta tai vaikkapa Virroilta(.Kuvia löytyy netistä) Monesti näitä suosittu virkistäytymispaikkoina matkan varrella.Molemmissa edellisissä myös hyppypaikka, mikä varmasti olisi vetonaula.Korkeuden voisi sovittaa syvyyden mukaan.Edellisissä kommenteissa mainittuja toiveita voisi tähän myös yhdistää. Lisäksi lapsille olisi hyvä rajata oma matalampi alue.

Profiilikuvan paikka

Reisjärvinen
11. tammikuuta 2022 kello 2.22.27

Tälle kannatus! Hyvin pidetty maauimala voisi hyvinkin saada useammankin Suomen läpi matkaavan kulkevan Reisjärven kautta.