Siirry sisältöön

Minkälaisia toiveita ja ideoita sinulla on Salmensuun ja Niemenkartanon alueiden kehittämiseksi?

Puhekupla 59
Keskustelu | Reisjärven kunta
Keskustelu on päättynyt

Kerro omin sanoin, minkälaisia toimintoja ja aktiviteetteja haluaisit nähdä Salmensuun ja Niemenkartanon alueella tulevaisuudessa! Kaipaatko aktiviteetteja lapsille tai lapsiperheille, tekemistä nuorille tai ikäihmisille? Minkälaiset toiminnot tukisivat yhdistysten toimintaa tai matkailun kehittymistä? Tai koko Reisjärven kunnan vetovoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia? Nyt saa ideoida rohkeasti! Kaikki ajatukset ja ideat ovat tervetulleita ja ne otetaan mukaan yhteisöllisen hankkeen suunnitteluprosessiin. 

Voit kertoa myös, millä tavalla voisit itse tai yhdistyksesi/yrityksesi kautta osallistua hankkeen toteuttamiseen. Tarkoituksena on muodostaa hanke, joka kokoaa yhteisen tekemisen ja kehittämisen äärelle kuntalaiset kaikista ikäryhmistä sekä laajan joukon toimijoita yhdistyskentältä ja muista toimijaryhmistä. 

Salmensuun ja Niemenkartanon alueen kehittämissuunnitelmista järjestetään kuntalaisfoorumi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana koronatilanteen helpottuessa. Tilaisuudessa tullaan käymään läpi esille tulleita ideoita ja ajatuksia sekä käydään avointa keskustelua siitä, millä tavalla ja minkälaisella aikataululla yhteistä hanketta olisi mahdollista lähteä edistämään.

Perustiedot

Päättynyt: 30.1.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Lenkkeilypolkuja lähemmäksi rantaviivaa

Profiilikuvan paikka

Rantaraitti
30. joulukuuta 2021 kello 11.19.54

Tiedän, että suurin osa Reisjärveä ympäröivästä maasta on muun kuin kunnan omistuksessa. Ehdotan kuitenkin, että saisimme lenkkeilypolkuja, jotka menisivät lähempänä rantaviivaa kuin nykyiset pyörätiet ja muut tiet. Reisjärvellä on paljon vesistöä mutta sitä ei ole hyödynnetty kuten esim. Jyväskylässä, jossa jalankulku-ja pyörätiet kiertävät rantaviivan tuntumassa, on valaistukset ja kaikki. Todella kaunista vain ohiajaenkin. Olen nyt reilut kymmenen vuotta asunut Reisjärvellä ja lenkkeilen ahkerasti. Usein kierrän jonkun kolmesta kylän pinnassa olevasta järvestä mutta hyvin vähän näen itse järveä, koska tiet menevät sen verran kaukana rannasta tai järvet on piiloutuneet pusikoiden taakse.
On tullut se tunne, että täällä ikänsä olleille nämä maisemat ovat niin itsestään selvyyksiä, ettei niiden arvoa osata nähdä.

Profiilikuvan paikka

Minttu
15. tammikuuta 2022 kello 19.00.26

Hyvä idea! Lenkin ei tarvis olla edes pitkä, jos sen saisi alkamaan jostain kätevästä paikasta (esim kouluilta tai uimarannoilta).